Main Page Sitemap

Most popular

Nadat zij een bestelling hebben geplaatst met die kortingscode, ontvang ook jij 10 korting. December 2018 Sarenza kortingscode: 12 korting op alles Pak deze code80i7 Geldig bij een bestelling vanaf 100. Zalando maakt het voor haar..
Read more
Ga lekker spelen in de Maya de Bij speeltuin: kimmen, klauteren en glijden in de natuur. Deze cadeaubon geeft recht op 1 parkeerkaart en toegang voor 3 personen ( 1 meter) bij een van de Plopsa..
Read more

Korting reizen ns koningsdag


korting reizen ns koningsdag

Vrijdag, de dag voor Koningsdag, de dag voor Bevrijdingsdag en de woensdag voor Hemelvaart. Feestdagen, nieuwjaarsdag, Goede Vrijdag, Eerste en Tweede Paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, Eerste en Tweede Pinksterdag en Eerste en Tweede Kerstdag. Kijk voor uitgebreide informatie over wanneer je gratis reist of op korting reist op (nieuw venster). Klik hier om direct de digitale krant te lezen. Weekendabonnement vrij reizen van vrijdag.00 uur tot maandag.00 uur vrij reizen op feestdagen van.00 uur tot.00 uur de volgende dag en vanaf.00 uur op de donderdag voor Goede Vrijdag, de dag voor Koningsdag, de dag voor Bevrijdingsdag en de woensdag. Er zijn soms ook kortingsacties voor dagretours. Met een NS Dagkaart mag je én dag onbeperkt treinen door heel Nederland (Thalys uitgezonderd). NS dagkaart en een dagretour. Die bedraagt ruim 50 euro. Daar staat tegen over dat een goedkope NS Dagkaart meestal niet tijdens de (ochtend)spits gebruikt kan worden. Studenten mogen binnen Nederland reizen met alle treinen van NS International, behalve met Thalys.

Alle Goedkope Treinkaartjes November 2018: AH, Kruidvat, Actievandedag, hema Dal Voordeel Abonnementen Alle Trein Kortingsacties in November 2018

Canvas fotokunst kortingscode
Toverland kortingsbon
Hungry 40 procent kortingscode

Dit is een stuk voordeliger dan de normale prijs van een NS dagkaart. Gebruikt cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Weekabonnement vrij reizen van maandag.00 uur tot zaterdag.00 uur (behalve op feestdagen en van 16 juli.00 uur tot 16 augustus.00 uur) korting van zaterdag.00 uur tot maandag.00 uur korting op feestdagen van.00 uur tot.00 uur de volgende. Let op: Het studentenreisproduct is niet geldig op het nachtnet van alle bus, tram en metro vervoerders. Voor de Intercity Direct geldt een toeslag. Vrij reizen op Goede Vrijdag korting op maandag vanaf.00 uur, op dinsdag tot en met donderdag vanaf.00 uur en op vrijdag van.00 tot.00 uur. Weekabonnement: Op saldo reizen met korting tijdens feestdagen van.00 tot.00 uur de volgende dag. Feestdagen: Nieuwjaarsdag, Goede Vrijdag, eerste en tweede paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, eerste en tweede pinksterdag en eerste en tweede kerstdag. De servicepagina kunt u hier vinden. Ja, ik accepteer cookies, de serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer.


Sitemap