Main Page Sitemap

Most popular

Een ritje in het reuzenrad duurt gemiddeld 10 minuten. Deze strandwandeling leidt je langs de kilometerslange Haagse kust: van Scheveningen strand en haven. Bij de berekening van de constructie door Royal HaskoningDHV is rekening gehouden met..
Read more
2thxel8, visolie is goed voor het hart, de hersenen, het gezichtsvermogen en nog veel meer. Visolie, visolie is een bekende voedingssupplement. 09/21/2018, jose, uncategorized, après une carrière avortée de tennisman et persoonlijk kado kind des études..
Read more

Studenten ov weekend korting


studenten ov weekend korting

je thuis woont of als je moet reizen naar college. Reis je liever gratis in het weekend en met korting doordeweeks? Je zult hiervoor een toeslag moeten betalen.

Voor slechts 15 een RailPlus kaart: 25 korting op veel treinreizen door Europa. Let op: vanaf 10 december 2017 15 korting. Krijg je altijd 40 korting met een studenten ov, dus ook als ik in het weekend met de bus wil gaan? De Studenten Week OV-chipkaart is een reisproduct waarmee je van maandag t/m vrijdag gratis reist en in het weekend met 40 korting kan reizen. Verder zal je op saldo moeten reizen.

Kortingscode the musthaves nl, Korting ford transit,

Dan is je reisproduct een lening en wordt deze bij het behalen van valkenier korting anwb je diploma omgezet in een gift. Op saldo reizen met korting van zaterdag.00 tot maandag.00 uur. De luchtmacht schreef: Weekabonnement: - Vrij reizen van maandag.00 tot zaterdag.00 uur (behalve in zomerperiode en op feestdagen). Spoordeelwinkel ook een leuke aanbieding als je een langere reis gaat maken. Woon je wel op kamers, maar ga je vrijwel elk weekend naar thuisthuis en hoef je maandag pas laat te beginnen, dan kan het ook handig zijn om een week-ov aan te vragen. Op de pagina vind je informatie over het aanvragen, stopzetten en wijzigen van de Week OV-chipkaart. Nick icon, beste antwoord door Bart NS, 19:32, welkom op het Serviceforum, Nick.


Sitemap