Main Page Sitemap

Most popular

S S Worldwide, living Royal, sock It To,. Kortingscode voor colormesocks : getest en goedgekeurd door onze medewerkers. 20, geniet van een korting van 20 voor uw online aankoop op colormesocks. Pack of 12 pairs..
Read more
Verlopen kortingen voor Monkey Town Bussum. Ze is aanwezig op woensdag, zaterdag en om de om de zondag. 1,-, twee entreetickets voor Monkey Town in Helmond! Registreer je nu voor de gratis nieuwsbrief van en..
Read more

Korting zoo antwerpen gezinsbond


korting zoo antwerpen gezinsbond

ook zelf naar onze ledenservice komen. Aan de automaten aan de ingang van het park. Klik dan op verder winkelen, vervolgens op verlengen bij het artikel Parking Planckendael en bevestigen. Je kan de slagbomen van de parking in Planckendael openen door de digitale kaart te scannen aan de slagboom. Duid op de automaat de knop 'abonnees' aan en volg de opgegeven procedure. Je krijgt enkele dagen na ontvangst van de betaling een bevestigingsbrief. Indien je een parkingabonnement betaalde, wordt dit ook geactiveerd op je digitale lidkaart. Verleng online, ga naar /verleng, hou je abonnementskaart bij de hand en log.

Veelgestelde vragen, zOO Antwerpen
Zee, aquarium, bergen aan, zee weer open!

Plutosport kortingscode verzendkosten
Vacanceselect kortingsvoucher

Als je al lid bent en je hebt al digitale lidkaarten, dan kan je je abonnement eenvoudig verlengen. Klik op verlengen achter je ZOO/Planckendael abonnement, daarna op bevestigen. De chip in je digitale lidkaart wordt geactiveerd en je behoudt je huidige digitale kaart. Wij verlengen de geldigheidsduur met een jaar. Wij nemen ter plaatse een digitale foto. Wij maken dan ook voor hen een persoonlijk pasje. Je hoeft geen pasfoto's mee te brengen. Je kunt online betalen door op doorgaan te klikken. De extra voordelen van het abonnement (korting bij andere parken, gratis toegang) kan je gebruiken van zodra iedereen een eigen digitale pasje heeft. Indien je een gezinsabonnement neemt, wordt hetzelfde gedaan voor aanwezige gezinsleden. Het prachtig decor behoort tot het culturele erfgoed.


Sitemap