Main Page Sitemap

Most popular

Onder het kopje meest populair vind je de acties, aanbiedingen en kortingscode die door onze bezoekers het meest zijn gebuikt. Kortingscodes, wat zijn dat nu eigenlijk? M is een bedrijf dat jou laat besparen op je..
Read more
ActievandeDag: Entree Apenheul voor maar 13,95! Het vele groen en de uitgestrektheid zorgen er ook voor dat je lang niet alle dieren ziet. Adres Apenheul, apenheul,.C. Toon beoordeling per criterium Sfeer Prijs/kwaliteitsverhouding Personeel Faciliteiten Aanbod..
Read more

Sauna korting goirle


sauna korting goirle

kunt kiezen uit 3 massages. Zo vind je er het laconium, een infraroodsauna waar je geniet van temperaturen tot 60 graden Celsius. In het Noord-Brabantse plaatsje Goirle, net onder Tilburg, ligt het sauna en wellness complex van Thermen Goirle.

Van 67,- voor 52,50.p. Naast de toegang tot Thermen Goirle bevat dit arrangement het vrije gebruik van scrubzout en douchegel, de keuze uit een hotstone massage of gelaatsbehandeling, koffie of thee met suitsuit korting gebak en een afscheidscocktail. Dit alles combineer je door een arrangement te reserveren. Bekijk aanbieding, bekijk aanbieding. Hamam Arrangementen, thermen Goirle beschikt over een schitterende hamam ruimte. Thermen Sea Body Relax, je begint je dag met de Thermen Sea Body Relax met een heerlijk kopje koffie of thee met een ovenvers appelgebak met slagroom. Een heel andere ervaring is de Eucalyptus cabine. Dat is overigens een heerlijke ervaring! Happy Autumn Arrangement, mooie dag in september: Happy Autumn Arrangement. Gebruik van het bruiningssysteem en entree tot alle faciliteiten zijn ook inbegrepen.


Sitemap