Main Page Sitemap

Most popular

Bestellen niet mogelijk, vandaag 16:45 - 21:30, morgen 16:45 - 22:00. De Sushi for You box (38st.) is deze week maar 24,75. Hij hoopt medio februari open te gaan. Vind restaurants bij jou in de..
Read more
Dit en nog veel meer staat u te wachten bij een bezoek aan dit toffe pretpark! De 5 leukste attracties in de Valkenier. Een klein en gezellig familiepark voor jong en oud. Waterfietsen, heb je..
Read more

Korting kasteel hoensbroek


korting kasteel hoensbroek

datum november. Daarnaast zijn er geregeld tentoonstellingen in het kasteel. Toelichting, geef een oordeel per criterium, sfeer. Het oudste gedeelte dateert uit circa 1250 en het kasteel is prachtig gerestaureerd.

De KaSpeelTocht en de Ontdek-het-Kasteel-tocht zijn extra leuk om te doen! Beklim de Middeleeuwse toren, zoek de geheime kamer en bibber in een eeuwenoude kerker. Prijs/kwaliteitverhouding, personeel, faciliteiten, aanbod, selecteer je gezelschap - optioneel, registreren. Voorkom dat je teveel betaalt! Voor actuele prijzen zie de /. Weer of geen weer: een bezoek aan een van de mooiste, best bewaarde en best toegankelijke kastelen van Europa valt bij jong en oud in de smaak. Kenmerken van Kasteel Hoensbroek, gezin met kinderen (0-6 Gezin met kinderen (7 -14 Jongeren (15 - 21 Groep kinderen, Familie (jong en oud Educatief, Kinderfeestjes, Architectuur.

Kasteel Hoensbroek Korting 2018korting kasteel hoensbroek

Suitsuit koffer korting
Hoeveel korting op auto
Kiosk korting koffie


Sitemap