Main Page Sitemap

Most popular

Bij KwikFit vind je alle soorten autobanden van verschillende merken. Die plan je gemakkelijk online in bij KwikFit voor een all-in prijs, dus znder extra kosten voor afmelden, eobd test, etc. Rijd jij nog op zomerbanden?..
Read more
Dankzij deze vaak grillige, maar vooral ook stijlvolle improvisaties ontstaat een uniek geluid. Na een wandeling door de struiken en veel prikken in grond stuit hij op een stoeptegel die verborgen ligt onder het mulle..
Read more

Hoe zet je korting op je ov


hoe zet je korting op je ov

iedereen al van op de hoogte was, maar waar zeker voordeel uit te halen valt. Het Altijd Korting abonnement werkt hetzelfde als gewone ritjes met de OV-chipkaart. TIP: Kijk goed naar de geldigheid van de dagkaart die je koopt. Nadelen zijn korting telfort er echter ook, zoals vertragingen en relatief dure kaartjes.

Prijs 2018, altijd korting kost 17,50 per maand en 175,- per jaar. Voor andere vervoerbewijzen gelden wellicht andere vergoedingen, deze kun je nazoeken in deze tabel. Een maandabonnement kost  17,50. . Het foutief afgeschreven tegoed wordt automatisch weer teruggezet op je ov-chipkaart. Dit geldt voor de standaard enkeltjes en retourtjes.

Het foutief afgeschreven tegoed wordt automatisch weer teruggezet op je ov -chipkaart.
Belangrijk is dat je goed onthoudt waar het uitchecken niet lukte, in welke bus/trein/etc je zat en hoe.
Op verzamelen we dagelijks alle kortingen, kortingscodes en kortingsbonnen van bekende webshops zodat jij veel geld kunt besparen.

Kortingsbon japas ermelo, Korting senseo pads,

Dan kun je je abonnement bij elke vervoerder stopzetten. Side note: wacht niet te lang met aanvragen. Online diensten via je OV-chipaccount op deze site. Je krijgt dan alleen hele maanden terug die niet zijn gebruikt. Niet geldig in: NS en in andere treinen, oV over water (waterbussen en watertaxi's). Dan kun je zien hoe duur de ritten waren die je de laatste tijd op saldo hebt gereisd. Het aantal sterren geeft aan hoeveel zones je vanuit de centrumzone naar alle richtingen vrij kunt reizen. Vraag een reisadvies op via onze OV-reisplanner. Voor scholieren (12 t/m 18 jaar) is het Altijd Korting abonnement voordelig als je voor meer dan 43,75 op saldo per maand of 437,50 per jaar reist. Jeugd 12 t/m 18 jaar 40 korting, volwassenen 19 t/m 64 jaar 20 korting, ouderen 65 jaar en ouder 47 (20 korting bovenop de leeftijdskorting van 34).

Dit product is interessant voor iedereen die meerdere dagen per week reist over langere afstanden. Met een 2-sterabonnement kun je in de gekozen centrumzone reizen en van daaruit in alle richtingen 1 zone verder. Het aanbod geldt tot drie maanden na het stopzetten van je Studentenreisproduct.


Sitemap