Main Page Sitemap

Most popular

Valentines Day Sale Cart Funny Character Vector Illustration. Voordelig reizen in dal- en spitsuren. Kids Vrij : kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen met een eigen OV-chipkaart gratis en onbeperkt met u mee. Zij bieden..
Read more
Reguliere sauna rituelen (o.b.v. Ontvang korting en bezoek de sauna. Dagentree vanaf.00 uur, warme chocolademelk, gebak. In onze ruime tuin, met veel ligbedden, kunt u het hele jaar terecht. Voor de inhoud van onze menukaart..
Read more

Korting op factuur vermelden


korting op factuur vermelden

U heeft de mogelijkheid om zowel commercile korting als financile korting toe te voegen aan uw facturen. Ideaal voor zzp, wanneer korting bij xenos je de klant een (actie)korting wilt geven, dien je dit op de factuur te vermelden. Factuurkorting voor of na de btw geven? Voor dat bedrag moet je dan een aanvullende factuur uitreiken. . Bijzondere vermeldingen: In bepaalde gevallen zullen er ook nog bijkomende bijzondere vermeldingen moeten opgenomen worden in de factuur.

Korting op factuur vermelden
korting op factuur vermelden

Korting op totaalbedrag, om commercile korting in te geven kunt u tijdens het aanmaken of bewerken van een factuur het veld Korting gebruiken. Zo kan je een korting over een enkele factuurregel geven, bijvoorbeeld over een bepaald artikel, je geeft korting over de gehele rekening of een betalingskorting bij vlotte betaling. Ik ben van mening dat ze de korting specifiek hadden moeten vermelden op hun factuur of in hun correspondentie naar mij toe. Gehele factuurkorting, betalingskorting bij snelle betaling factuur, om te stimuleren dat facturen vlot worden betaald kun je als ondernemer de klant ook een betalingskorting aanbieden. Echter aangezien tijdens opmaak van de factuur nog niet geweten is of de korting zal worden opgenomen heeft de wetgever hieromtrent enkele specifieke regels opgesteld. Indien uw klant de financile korting opneemt zal er dus een verminderd bedrag betaald worden. Echter is het steeds nodig om het totaalbedrag zonder financile korting in te boeken als ontvangen betaling om de factuur in status betaald te plaatsen. Ons adviesteam staat voor u klaar! Per artikel, voorbeeld van korting over gehele factuur, voorbeeld van factuurkorting over gehele rekening. Dan moet je over het bedrag van de achteraf niet verleende korting alsnog btw afdragen. Zelfs als u het recht heeft om een fout in de factuur recht te zetten, kan de klant eventueel wel nog een schadevergoeding vragen.

Het geven van kortingen kan je op verschillende manieren doen.
Zo kan je een korting over een enkele factuurregel geven, bijvoorbeeld over een bepaald artikel, je geeft korting over de gehele rekening of een betalingskorting bij vlotte betaling.
Maar als uw klant niet op tijd betaalt en dus geen korting krijgt, dan moet u alsnog btw betalen over de korting die op de factuur staat.
U geeft dit op in de btw-aangifte.

Goedkoper met led kortingscode, Aegon korting meerdere verzekeringen, Openhaardhout gigant nl kortingscode, Kenzo sweater korting,


Sitemap