Main Page Sitemap

Most popular

De overstapservice van Ziggo Wanneer je wilt overstappen, kun je gemakkelijk gebruik maken van de overstapservice. Om er zeker van te zijn dat jij wel nog zon gratis tablet van Samsung ontvangt, is het dus aan..
Read more
Appelsientje Vers geperst sap: van 2,29 - 2,69* voor. Zo ben je misschien al pagina's tegengekomen waar verschillende members only codes opstaan. Beneful Heerlijke Maaltijden: van 1,29* voor 0,- 50 cashback Tempo fresh to go: van..
Read more

Korting ov met stadspas


korting ov met stadspas

een stadspas kunnen nu een anonieme OV-chipkaart kopen voor 5 euro in plaats van 7,50 euro, met daarop een saldo van 5 euro. Daarom komt het GVB deze groep nu tegemoet met een OV-chipkaart met saldo tegen een gereduceerd tarief. Reisinformatie, reizen met een OV-chipkaart, gaat u samen reizen met iemand met een NS-abonnement (uitgezonderd KidsVrij) of Studentenreisproduct? Wat kan je zoal met de stadspas doen?

Korting ov met stadspas
korting ov met stadspas

Abonneren op: Reacties posten ( Atom ). Samenreiskorting op binnenlandse trajecten van NS International. Reist uw medereiziger alleen verder? Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest du hier: Cookie-Richtlinie. Ga dan naar. Voor Samenreiskorting is minimaal 10 nodig. Zet voldoende saldo op de eigen OV-chipkaart. De actie loopt t/m 30 november. Klik hier om direct de digitale krant te lezen. Op de website van de stadspas kan je het hele aanbod zien.


Sitemap