Main Page Sitemap

Most popular

Als je bij ons voor 16:00 uur bestelt, dan versturen we het pakket nog dezelfde dag zodat je het de volgende dag al in huis hebt. Deze myomy collecties worden met liefde gemaakt en bewerkt door..
Read more
Je kunt de codes natuurlijk altijd zelf nog eens proberen, misschien hebben wij iets fout gedaan. Praxis gratis bij je thuis bezorgd. Vervolgens ontvang je een e-mail van Praxis ter bevestiging van je bestelling. Praxis, interessante..
Read more

Ns abonnement korting bus


ns abonnement korting bus

van uw abonnement ontvang u een aanzienlijke korting ten opzichte van het regulier inchecken of het kopen van losse kaartjes. Als student kun je met dit product vrij reizen met het openbaar vervoer, in alle bussen, trams, metro's en de meeste veerboten. Loopt jouw abonnement dit jaar af?

Abonnementen, nS, kies het abonnement dat bij u pastns abonnement korting bus

ns abonnement korting bus

Kies je voor een abonnement dat geldig is in de daluren, de daluren in Limburg zijn: Trein van maandag t/m vrijdag van.00 tot.00 uur en van.30.30 uur. Wil je weten of een ander (Arriva-)abonnement wellicht interessant voor je is, kijk dan in onze webshop. Voor wie is het? Per zijn deze twee landelijke Arriva Dal Vrij abonnementen niet meer te koop of te verlengen. Reis je minimaal 1 keer per maand buiten de spits? Iedereen kan een maand- of jaarabonnement kopen. Een maand- of jaarabonnement waarmee je binnen Nederland onbeperkt met de bus, tram en metro kunt reizen. Je kunt de abonnementen aanklikken voor meer informatie. Je korting wordt automatisch verrekend bij het uitchecken in de bus, tram of metro. De werking met zones is echter nog wel terug te vinden bij aanschaf van een abonnement.

Dan is de NS-Business Card met Dal abonnement interessant voor jou. En de NS-Business Card zonder abonnement is helemaal gratis. Daarnaast kun je hiermee reizen in alle binnenlandse treinen (2e klas met uitzondering van Thalys.


Sitemap