Main Page Sitemap

Most popular

Samen met u en alle andere deelnemers van. Onze systemen hebben ongebruikelijk verkeer van uw computernetwerk vastgesteld. Deze prijs is altijd meerdere miljoenen euro's en daardoor kan het bedrag per huishouden aardig oplopen! Het museum..
Read more
Altijd bereikbaar De Zalando klantenservice is gratis en zeven dagen per week te bereiken. Praxis behoudt zicht het recht voor deze actie te wijzigen of te beindigen als daar aanleiding toe mocht ontstaan. De korting geldt..
Read more

Comic station korting lerarenkaart


comic station korting lerarenkaart

akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Voor vedettes is er de thema zone over Urbanus en zijn jeugdige jaren. Interactie in het park, lekker smullen, jouw bengels krijgen ongetwijfeld honger van alle avonturen. Shop, het is ook mogelijk om jouw favoriete stripheld mee naar huis te nemen! Ontdek meer, elke eerste zondag van de maand: magische zondag! Ontdek bijvoorbeeld ons KidsMenu voor slechts 6! Ook haalt het Wilde Westen en de Daltons naar Antwerpen. Het bijbehorende gratis uitgebreide en gevarieerde lessenpakket voor het lager onderwijs is gratis te downloaden.

Kortingscode nike site
Korting pip studio

Het pretpark is niet alleen indoor, het is ook makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer aangezien het is gevestigd op het station Antwerpen. Tussen de attracties door is er ook genoeg ruimte voor ontspanning. Jong en minder jong vindt zijn gading. Voor vermaak voor de kinderen is er een indoor speeltuin naast het restaurant: Comics Play. Voor een korte pauze of kleine trek tussen de bedrijven door zijn er ook nog twee gelegenheden om even neer te strijken in het pretpark.

In de stationshal van Antwerpen-Centraal vind je meer dan zestig attracties en activiteiten met zes gethematiseerde zones. Zo geniet u na uw bezoek van de stripavonturen van uw favoriete stripheld. Toegankelijkheid, rolstoel ter beschikking 1 x per maand het beste van de Lerarenkaart? Natuurlijk is het ook een manier om je vrienden te verrassen met een grappig en aaibaar cadeau. Bij binnenkomst wordt er onderscheid gemaakt tussen verschillende bezoekers via een rfid-bandje.

Plutosport kortingscode september
Blokker 15 korting
Sale korting


Sitemap