Main Page Sitemap

Most popular

Wij doneren aan goede doelen. Klik verder naar de webshop en vul tijdens het afrekenproces deze code. Een bepaald percentage korting op jouw aankoop. Couponcodes kunnen een bepaald percentage van je bestelling, een vast bedrag, of..
Read more
Kortingscodes voor webwinkels zoals Sunny Cars Geldig t/m november 2018 15 korting op hotels en reizen deals met deze Groupon kortingscode Pak deze code1bmm Geldig op 1 hotels en reizen deal per persoon. Er zijn dan..
Read more

Korting tickets paleis het loo


korting tickets paleis het loo

bedrijf korting plutosport fnv waarop het entreebewijs betrekking heeft. Dit is achteraf niet meer mogelijk en is in combinatie met een pakketreis inclusief trein. De bekendmaking van de winnaars zal op plaatsvinden via diverse sociale media. De wisselende Kortingen gelden op een wisselende selectie van door TUI georganiseerde Stedentrips.

korting tickets paleis het loo

Rondvaart amsterdam kortingsbon
Yogisha korting

Na afloop van de Actieperiode zullen er 2 winnaars worden gekozen. De persoonsgegevens kunnen worden gebruikt om uitvoering te geven aan de Actie en het bekendmaken van de winnaar. Wijziging of aanpassing van de Actievoorwaarden en staking of wijziging van de actie zal door TUI bekend worden gemaakt via de actiepagina pagina op /campagne-voorwaarden. Deelname aan de Actie is alleen mogelijk tijdens de evenementen van We Are Cycling en de BikeMotion beurs, deze vinden plaats tussen en (hierna: Actieperiode). Deelname aan de Actie staat open voor iedereen. Met het gezinsabonnement ga je gratis naar alle te gekke evenementen in Kinderpretpark Julianatoren! Bij het boeken van je stedentrip krijg je bij stap 2 de mogelijkheid om Borrelen op een dakterras te reserveren.

Ten aanzien van de unieke promotiecode en de reservering: U ontvangt per boeking én promotiecode, welke gelijk is aan uw reserveringsnummer. Behalve wanneer in de aanvullende voorwaarden anders vermeld. Na controle en goedkeuring door TUI, passen wij onze prijs aan en geven een extra korting van 50,- per boekingsdossier voor Zonvakanties, Verre reizen en 12,50 per boekingsdossier voor Stedentrips en Autovakanties.


Sitemap