Main Page Sitemap

Most popular

Wij bezorgen uw bestelling gratis thuis, bij een afleverpunt of bij uw werk als de bestelling een waarde van 25,- of meer heeft. Cookie., / / Cookie. Door de maar continu groeiende interesse in natuurlijke..
Read more
Vul in het volgende scherm de kortingscode in onder het kopje "Kortingscode invullen". Pak deze korting, geldig t/m december 2018, pak tot 25 korting in de eetkamer sale. Hier vind je onze selectie wasmachines en drogers..
Read more

Hoeveel korting met studenten ov zomervakantie


hoeveel korting met studenten ov zomervakantie

het moment dat u staat ingeschreven. U krijgt een studentenreisproduct als u een voltijdopleiding doet aan mbo, hbo of universiteit, ook als u nog geen 18 bent. Dit geldt dus alleen in de weekenden. Ok in je vrij-reizenperiode. Let op, het studentenreisproduct is niet geldig op het nachtnet van alle bus, tram en metro's. Wilt u uw studentenreisproduct stopzetten omdat u uw recht in een latere periode wilt opnemen? Als je incheckt, wordt.

Samenreiskorting op binnenlandse trajecten van NS International Op het binnenlandse deel van uw internationale reis kunt u gebruikmaken van Samenreiskorting. Als het inchecken is gelukt, hoor je een pieptoon en korting van haren oktober 2018 brandt er een groen lampje. Voor Samenreiskorting is minimaal 10 nodig. Als je een persoonlijke, oV -chipkaart met daarop een geldig studentenreisproduct hebt, dan ben je klaar om met het openbaar vervoer te reizen. Alleen voor Thalys is deze korting niet geldig. Je reist op saldo met korting als je doordeweeks gaat reizen in de daluren. Dit is meestal vanaf 1 augustus op het mbo en vanaf 1 september voor hbo en universiteit. U kunt uw reisproduct 2 weken van tevoren ophalen bij een ophaalautomaat. 40 korting voor maximaal 3 medereizigers in de daluren.

In de zomervakantie is je weekend, oV geldig, maar alleen in de weekenden, zoals normaal ook het geval. Buiten je vrij-reizen periode reis je op saldo met je, studenten OV en profiteer je van 40 korting op je reis Het Studentenreisproduct is niet geldig op het nachtnet van alle bus-, tram- en metrovervoerders. Geen recht op een studenten, oV?

Kinguin kortingscode, Orabrush kortingscode, Camera nu 10 korting, Sauna elzenhof kortingsbon,


Sitemap