Main Page Sitemap

Most popular

Zomer, herfst, winter en lente. Waardering: 10 maandag om 17:30 uur. 44,50 37,50 Bestel tickets Tip: Toverland Sevenum, Nederland Toverland staat garant voor een betoverend dagje uit vol vermaak. Mooi groot opgezet park. Ontdek de verrassende..
Read more
De metro rijdt van 6:30 tot 0:30. De grote supermarktketens Wal-Mart en Meijer zijn het hele jaar door geopend, behalve op 25 december. Heerlijk rondslenteren door Parijs en de sfeer in u opnemen kost helemaal niets!..
Read more

Korting euromast anwb


korting euromast anwb

miniatuurattractie. De combinatie kortingscode gestrikt.nl van 'Station Schoufour' en het chio Hippisch Park Rotterdam heeft een oppervlakte van circa 50 m2 en is hiermee een aanzienlijke uitbreiding van de miniatuurwereld Miniworld Rotterdam. "En hoe beter dan via onze minibewoners?". Ben je benieuwd naar hoe het Winterdorp is gebouwd? Vaar over de Nieuwe Maas en de Lek naar Kinderdijk en terug. Voor meer informatie kunt u terecht op de RVV pagina Ook zal er deze dag speciaal voor de allerkleinsten een minitreintje rijden. De donatie zal gebruikt worden om nieuwe bouwprojecten in onze miniatuurwereld te realiseren en zo de belevingswaarde van onze attractie weer verder te verhogen. De scholieren kregen zelfs een eigen aandeel in de opening.

Trots Marc van Buren, directeur van Miniworld Rotterdam is verheugd met de prijs: "We zijn trots om voor de derde keer de winnaar van deze verkiezing te zijn, temeer omdat het een echte publieksprijs. Ook hebben we hem een exclusieve rondleiding in ons modelbouwatelier gegeven. Alle molens in Nederland staan op vreugdestand, natuurlijk in Miniworld Rotterdam ook! De gelukkige winnaar ontvangt 3 jaar gratis toegang tot de attractie! Bezoekers moeten goed zoeken om het beeldje ter grootte van een mier te vinden. Fout bij het zoeken, we hebben helaas geen uitjes gevonden die aan uw wensen voldoen. Aan de hand van een maquette van een blok typische Rotterdamse portiekflats met tuinen wordt getoond welke maatregelen je kan nemen in je eigen tuin tegen wateroverlast. In de loop der jaren heeft hij in zijn tuinhuis een indrukwekkende modelbaan van 4 bij 3 meter groot gebouwd. Patricia - Super leuke middag gehad!


Sitemap