Main Page Sitemap

Most popular

Onze missie is om een zo compleet mogelijk beeld van kortingscodes en andere acties te geven. Zo kun je deze ook tegen komen onder de naam promo code, voucher, coupon of coupon code. Maar, wij doen..
Read more
Uw Keuzedagen zijn alle dagen van de week geldig (doordeweeks.00 uur). Met beide kaartsoorten kan men toegang verkrijgen tot een online transactieoverzicht op de website en voor de NS-transacties ook. Een maand later volgden de bussen...
Read more

Dal voordeel ns ook geldig in bus


dal voordeel ns ook geldig in bus

hoeft alleen in- en uit te checken met de ov-chipkaart en dan betaal je automatisch de prijs met 40 korting. Ondanks dat er al een NS abonnement op staat Er zou van elke vervoerder een abonnement op kunnen staan bij wijze van.

dal voordeel ns ook geldig in bus

OV-chipkaart abonnement overzicht: Vergelijk kostendal voordeel ns ook geldig in bus

Kwik fit fnv voordeel
Korting parkeren ns business card

Beheer uw abonnement in 1 handig overzicht met Mijn. Dat kan altijd, ook binnen het eerste jaar. (dus metro, tram, bus, etc.). Concrete vragen zijn dus: - zijn de kaarten die mijn kinderen NU hebben op dezelfde manier te gebruiken in het niet-trein OV? Deze informatie is als service opgesteld door. Dus kunnen ze daar ook "Kidsvrij" reizen? Abonnementen, voordelen van dit abonnement 40 korting buiten de spits 40 korting in het weekend 40 korting voor 3 medereizigers, gratis persoonlijke OV-chipkaart (kost normaal 7,50).


Sitemap