Main Page Sitemap

Most popular

Sign up and get free shipping on your first order plus 50 bonus points! Wenn Sie auf der Seite weitersurfen erklären Sie sich damit einverstanden, dass Cookies für diesen Zweck auf Ihrem Rechner gespeichert und verwendet..
Read more
Zo worden oplossingen ook met procenten weergegeven. Percentage terugrekenen is hoeveel van? De prijs is: (1 - 0,4) x 20 0,6 x 20 12 euro. Een stijging van 1 is niet duidelijk, want het zou kunnen..
Read more

40 korting ns meereizen


40 korting ns meereizen

u ook weer samen terug? Het moment van inchecken bepaalt namelijk of je wel of geen korting krijgt. Vrijdag, gratis, korting van.00 tot.00 uur, daarna gratis. Mail onze redactie via.

De Dalurenkaart is t/m 31 december te gebruiken en verkrijgbaar voor 19 via de onderstaande link. De reiziger met het NS-abonnement of Studentenreisproduct hoeft hiervoor niks te doen. Houd de OV-chipkaart voor de kaartlezer (met het OV-chipkaartlogo) rechtsonder op de NS-kaartautomaat. Zet voldoende saldo op de eigen OV-chipkaart. Kies dan vr uw heenreis op de NS-kaartautomaat bij de knop 'kies aantal' voor 2 x laden. In het weekend en op zon- en feestdagen zijn er geen tijdsbeperkingen.

Handig om te weten, laad altijd eerst uw saldo of product op uw OV-chipkaart en check daarna pas. Gratis van.00 tot.00 uur de dag erna. Checkt uw medereiziger binnen 35 minuten weer in bij NS of een andere treinvervoerder, dan kan hij nog steeds met Samenreiskorting met iemand meereizen. Je hoeft alleen in- en uit te checken met de ov-chipkaart en dan betaal je automatisch de prijs met 40 korting. Met korting meereizen kan door de week alleen tijdens de daluren.

Weekendje weg kortingsbon code, Boegafun korting, Onedayfashiondeals korting, Market on web kortingscode,


Sitemap