Main Page Sitemap

Most popular

Kijk op de site of er korting is bij een kermis in jouw buurt. Je kunt zo je kaartje goedkoop online bestellen en zelf uitprinten. Je hoeft je niet schuldig te voelen over een grote aankoop..
Read more
Zo grijp je nooit mis! De kortingscode is alleen geldig wanneer je met ideal afrekent. Kortingscodes bij Zalando, heb jij je al ingeschreven voor de nieuwsbrief van Zalando? Doe dat dan snel! Met deze code profiteerde..
Read more

Korting reizen ns daluren


korting reizen ns daluren

OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer. U laadt de Samenreiskorting zelf op uw vervoerbewijs. Mocht je de kerstmarkt van Gelsenkirchen wel gezien hebben, dan watch2day korting is er op 10km afstand ook de kerstmarkt van Essen.korting reizen ns daluren

Ontvang nu 40 korting bij, nS via.
Profiteer altijd van korting!

Ga dan naar. Er is geen middagspits. Kies 'Tonen alle producten op kaart'. 6, bij een Voordeelurenabonnement kan een, railPluskaart gekocht worden. Houd uw OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer. Bestaande voordeelurenabonnementen kunnen nog steeds verlengd worden en kunnen ook overgezet worden op een nieuwe OV-chipkaart wanneer de geldigheid daarvan afloopt of bij verlies, diefstal of een defect. Samenreiskorting kortingscode reebok vervalt automatisch als u tijdens de spits overstapt naar een andere treinvervoerder. Maandag t/m vrijdag vanaf.00 uur 's morgens tot.00 uur de volgende dag, tijdens het weekend de hele dag, in de maanden juli en augustus de hele dag. Deze keuzedagkaart is in de maanden juli en augustus de hele dag (vanaf 0 uur) geldig. Samenreiskorting op uw OV-chipkaart laden, samenreiskorting is verkrijgbaar bij de NS-kaartautomaat, NS-servicebalie en bij verkoopautomaten van andere treinvervoerders. Houd dan uw OV-chipkaart voor de kaartlezer bij een NS-automaat en kijk onder Tonen alle producten op kaart. Voor Samenreiskorting is minimaal 10 nodig.

Checkt uw medereiziger binnen 35 minuten weer in bij NS of een andere treinvervoerder, dan kan hij nog steeds met Samenreiskorting met iemand meereizen. De hoofdboeker moet natuurlijk wel 10 jaar oud zijn. En waar doe je dat beter dan bij een kerstmarkt in Duitsland? Het hotel ligt vlakbij het treinstation van Gelsenkirchen.

Color me socks kortingscode
Alternate kortingscode september 2018


Sitemap