Main Page Sitemap

Most popular

Het is verboden om delen van deze tekst te hergebruiken zonder toestemming van de webmaster. Hotel, asteria Venray ligt vlakbij de Duitse grens dus je kunt er eventueel nog een dagje Duitsland aan vastplakken! Ben je..
Read more
We houden de webshop van Siebel Juweliers nauwlettend in het oog, daarnaast lezen we iedere e-mail en nieuwsbrief van Siebel Juweliers en zijn dus elk moment op de hoogte. Bekijk de kortingscode, fB71open. Voor telefonisch contact..
Read more

Ballonvaren korting


ballonvaren korting

krijgt hem direct per mail toegestuurd. Het boeken van een ballonvaart gaat eenvoudig online via onze actuele agenda of telefonisch. De ballonvlucht inclusief hapjes en drankjes, de communicatie vanaf het begin met het kantoor tot het terug brengen van alle passagiers alles in 1 woord uitstekend! Overleg van tevoren is hiervoor wel noodzakelijk in verband met de wet- en regelgeving en de benodigde opstijgvergunning. In de winterperiode kunnen wij de hele dag door ballonvaren omdat we dan geen last hebben van thermiek. Deze top gerechten worden door vrouwelijk meesterkok Angelique Schmeinck bereid. U kunt onder andere in de onderstaande vaste opstijglocaties in Noord-holland opstappen.

Deze E-Tickets kunnen heel handig en veilig via ideal online betaald worden. We hebben samen met Cameron Balloons (Wereld marktleider) een luchtballon ontwikkeld met een katrol systeem waarbij er gerechten omhoog worden gehesen, deze gerechten worden bereid in de hitte van de hete lucht in de ballon. Bijvoorbeeld een Valentijn cadeau, dan zijn onze (deel) cadeaubonnen misschien iets voor. BAS Ballonvaart Ticket (p.p.) is inclusief - Ballonvaart van een uur tot anderhalf uur - Keuze uit al onze 25 vaste opstijglocaties - Passagiers verzekering - Foto reportage tijdens de ballonvaart (voor op de website) - Professionele begeleiding - Champagnedoop - BAS Ballonvaart certificaat. Wilt u vandaag de ballonvaart ticket(s) nog in huis hebben? Wij maken de ballonvaart altijd 2 uur voor zonsondergang of de eerste 2uur van de daglicht periode, de zogenoemde ochtend ballonvaart.

Wij zijn lid van de belangrijkste branche organisaties als de PBN (Professionele Ballonvaarders Nederland) KNVvL afdeling CBN en bbac. De populairste plaatsen voor het maken van een prachtige en veilige ballonvlucht zijn.a. Wij streven er naar om iedereen een geweldige belevenis te bezorgen, lees hier ook de recensies van passagiers die u voorgingen.

Buzzybee kortingscode
Kortingscode sarenza 10 euro


Sitemap