Main Page Sitemap

Most popular

Energiecontract: engie Opgewekt met windenergie van de Noordzee (3 jaar). De korting bedraagt dan 350. Extra: Brengt je oude energieleverancier een overstapboete in rekening? Ben je al klant bij Qurrent? Daarnaast ontvang je 5 korting op..
Read more
Gelieve contact met onns op te nemen om ze te laten corrigeren. Belading 12 couverts maximale belading Geluidsniveau 49 dB 7,7 (3) Laatst bekeken. Belading 13 couverts maximale belading Geluidsniveau 46 dB 7,4 (11) Bosch..
Read more

Ov chipkaart met korting meereizen


ov chipkaart met korting meereizen

kaartjes altijd op de website. Dus al je even gewinkeld hebt met je vriendin, en ze reist weer mee terug, dan moet ze weer de Samenreiskorting op de kaart aanzetten, net zoals in het begin. Hoe regel je dat? U kunt dit via de NS Kaartautomaat regelen. Antwoord: Ja, dat kan, bijvoorbeeld als u een Voordeelurenkorting of Maandkorting op uw OV - chipkaart heeft staan.

Nou heb ik pas al gesignaleerd dat steeds meer 'bijzondere kaartjes', zoals de Lente/Zomer/Herfsttoer, niet meer geldig zijn bij de regionale treinvervoerders. Ja, dat kan, staat er als antwoord. Bij de 'veelgestelde vragen' op de website staat nog steeds dat de Samenreiskorting nog niet met de OVC werkt en dat medereizigers een los kaartje met korting moeten kopen. 'Samenreiskorting' is, dat je als medereiziger op je kaart kan laden. Amsterdam) op zijn anonieme chipkaart kan laden, ik krijg het niet voor elkaar., eline, re: personen meereizen op mijn kortingskaart, on 8 mei, 20:32, "flardingha" wrote: "Eline" schreef in berichtnews. Personen meereizen op mijn kortingskaart, van de, oV -chip site: Kunnen andere personen met korting meereizen op mijn, oV - chipkaart? Baukje Forget the headlines, just give me the details). Dat zou best wel eens kunnen.

Airbnb kortingscode
Bobbejaanland korting hema
Korting meereizen ov studentenkaart
Amazon kortingscode nederland

Klik op Alle tarieven om de prijs van uw reis te zien met 40 korting. Eline Waar heb je dat gelezen? Icon, beste antwoord door De luchtmacht 26 augustus 2014, 20:54, degenen die meereizen, moeten met de, oV - chipkaart waarmee zij reizen, langs de automaat en aldaar Samenreiskorting activeren. Deze video toont een online demo hoe u Samenreiskorting op de, oV - chipkaart kunt financile korting betekenis zetten. Ben nog niet handig met de, oV kaarten. De korting wordt dan automatisch voor het binnenlandse deel van uw reis verrekend.


Sitemap