Main Page Sitemap

Most popular

Poortjes die op steeds meer stations aanwezig zijn kun je openen met de code op je e-ticket. Soort kaartje : NS, dagkaart ; Prijs : 20,50.s.; Reisperiode : t/m 28 februari 2018. NS, Arriva, Breng, Connexxion..
Read more
NS dagkaart en een dagretour. 35 minuten na het uitchecken vervalt de Samenreiskorting automatisch. Die bedraagt ruim 50 euro. Kies voor de optie Samenreiskorting wanneer u uw ticket koopt via. Klik op 'Akkoord' en houd de..
Read more

Vue movie pass korting


vue movie pass korting

Movie Pass? Je bestelt de Vue Movie Pass altijd voor minimaal 4 maanden, daarna is het abonnement per maand opzegbaar. Voor 3D, D-BOX, Dolby Cinema, Dolby Atmos en XD moet een toeslag worden betaald. Na het aanvragen van de Vue Movie Pass ontvang je een mail met de tijdelijke Movie Pass. De JT Movie Pass kost, net als de filmpassen van Pathé en Cineville, 19 euro per maand. Aan deze actie kunnen geen rechten worden ontleend. Er is altijd wat te zien en met de Movie Pass kun je wanneer, hoe vaak en waar je maar wilt! De tickets zijn geldig t/m 24 oktober,.u.v. Je bestelt de Vue Movie Pass altijd voor minimaal 4 maanden. Het Walibi Holland ticket is niet inwisselbaar voor geld.

In 2005 was Pathé de hoe bereken je 21 van een bedrag eerste in Nederland en én van de eerste bioscoopketens wereldwijd die een abonnement aanbood waarmee je voor een vast bedrag onbeperkt naar de film kon gaan. Psst: ken je de Vue gift card? DE movie pass: goed OM TE weten: Geldig voor alle reguliere filmvoorstellingen. In juli openden ze hun tweede Dolby Cinema zaal in Hilversum. Vorige week werd ook bekend dat. Voor 19,95 per maand kun je zo vaak naar de film als je wilt! Je krijgt ook nog 10 korting op eten en drinken. Hoe ontvang ik de tickets? Ook de andere voordelen, zoals korting op snacks en bijzondere evenementen, zijn overgenomen van de Pathé Unlimited Card.

Zarqa korting, Notenkraker on ice kortingscode,


Sitemap