Main Page Sitemap

Most popular

Bovendien zijn er in de mobiele applicatie van Sarenza steeds interessante aanbiedingen en exclusieve Sarenza VIP Sales terug te vinden waardoor ook mobiele gebruikers heel wat geld kunnen besparen door te winkelen bij Sarenza. Je..
Read more
Waardering: 6,8 zondag om 22:18 uur. Alvast veel plezier in Familiepretpark De Waarbeek! Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Op deze pagina houden wij actief..
Read more

Kerstcircus sittard kortingsbon


kerstcircus sittard kortingsbon

met zand en zaagsel, waar verschillende diersoorten en artiesten acte de présence gaan geven. Van 23-12 t/m 07-01 kunt u genieten van traditionele kerstcircus met moderne sfeer aan de Haspelsestraat. Programma 2017: klassiek circus MET dieren! Of het nou gaat om het om de koninklijke familie van Monte Carlo, waar ze meermaals hebben opgetreden of gewoon lekker thuis in een circustent: deze heren weten elke show weer anders te maken. De verwarmde en sfeervol verlichte tenten worden opgebouwd op het bekende terrein aan de Haspelsestraat in Sittard en de voorverkoop is gestart. Afgelopen jaar werd de productie Cirque du Toon gepresenteerd in theatrale vorm, waarbij de nadruk lag op verhalen en liedjes van Toon Hermans. Begint bij kerstcirus.com, hoe is een kerstcircus ontstaan en meer historie. Zondag 24 december.00 uur, maandag 25 december (1e Kerstdag).30.00 uur.

Kerstcircus sittard kortingsbon
kerstcircus sittard kortingsbon

Winterbanden kortingsbon, Preston palace kortingsbon zwembad, Tweakers kortingsbon,

Dinsdag 26 december (2e Kerstdag).30.00 uur. De dagen worden korter, de temperatuur daalt. Aangevuld wordt het programma natuurlijk met doldwaze clowns en internationale topartiesten. Limburg voelt voor ons als thuiskomen! Dinsdag 2 januari.00 uur, woensdag 3 januari.00 uur, donderdag 4 januari.00 uur. Gastheer en spreekstalmeester Tonie Teuteberg leidt u hoogstpersoonlijk door het 2-uur durende showprogramma! Om te lachen en met spanning kijken naar mooie attracties in Den Haag, Rotterdam Ahoy, Utrecht, Hilversum, Nijmegen, Den Bosch, Arnhem, Vlissingen, Sittard / Geleen en meer Kerstcircussen. Met uitzondering van de première (20:00 uur) en de beide Kerstdagen (12:30 en 16:00 uur). Het hooggeerd publiek kan genieten van imposante kamelen, Spaanse stieren, edele paarden, ponys, lamas en boerderijdieren. Dit jaar weer in klassieke vorm, dus met veel dieren, luchtacrobaten en getalenteerde clowns. Zij stonden immers de allereerste jaren als mede-producenten aan de wieg van deze prachtige kersttraditie. Deze clowns zijn niet alleen de beste muzikale clowns van Europa, maar verstaan bovendien als geen ander de kunst om een bulderlach te creren bij zowel jong als oud!

Purina one kortingsbon
Swarovski kortingsbon


Sitemap