Main Page Sitemap

Most popular

Naast deze attractie zijn ook andere attracties uit De Efteling te zien, zoals De Indische waterlelies, Roodkapje, De vliegende fakir, Doornroosje en Sneeuwwitje. De vrienden dwingen de kalief hen naar de plaats te brengen waar de..
Read more
Je neemt het oude bedrag en trekt hier het nieuwe bedrag vanaf. Procentuele stijging of daling berekenen, oude getal: Nieuwe getal: Kijk voor het berekenen en terugrekenen van BTW op: BTW berekenen, een percentage berekenen percentage/100..
Read more

Zipline scheveningen prijs


zipline scheveningen prijs

fotos mee op een SD kaartje. Een rit voor volwassenen kost 27,50 en kinderen tot 16 jaar kunnen dit avontuur beleven voor 22,50. Vanaf 60 meter hoogte. Ben je onzeker over het weer bel ons dan voordat je richting Scheveningen komt. P style"text-align: left /p p style"text-align: left /p p style"text-align: left /p p style"text-align: left /p p style"text-align: left /p p style"text-align: left /p p style"text-align: left. Het is de meest unieke zipline van Nederland, die over een afstand van 350 meter uit de top van de Bungy Toren, met een snelheid tot 70 km/u langs het reuzenrad, over zee en strand eindigt boven de terrasjes van de Pier. De Zipline op de Pier in Scheveningen; officieel geopend sinds april 2017. Check de website van.

Fotos: Uiteraard kunnen we ook fotos maken van je Zip Ride; met een professionele camera met telelens maken we fotos vanaf het aankomstplatform. De Pier Heroes, beleven, check de website, voor de echte durfal en speedfreaks wordt de Zipline op De Pier geopend! Let op: Of we op een dag kunnen zippen is afhankelijk van het weer. Bovendien is het extra leuk dat je met zn tween tegelijk naar beneden kan, dus ga samen met je geliefde, beste vriend of als (speed)date naar beneden! Bounce en Funpark voor de kleintjes. De gehele attractie is gekeurd door het Europees erkende instituut erca (. Je kunt de Bungy Jump Holland telefonisch bereiken via. Tegen wie ga jij deze zomer de strijd aan? Deze zipline is gespannen van de Bungee Jump op De Pier, naar het bovendek aan het begin van De Pier. Watch Queue, queue _count total loading.

Ons team van ervaren, gecertificeerde instructeurs zorgt voor een veilige en onvergetelijke ervaring. Zo is er ook de enige. Reserveren: Voor de Zipline kan je een reservering maken als je vooraf online je tickets hebt gekocht. Vanaf 1 april (geen grap!) is de Zipline voor het publiek geopend.


Sitemap