Main Page Sitemap

Most popular

Zelf een kortingscode voor Brillen24 gevonden? Niet alleen wordt je parfum bij Douglas gratis verpakt, je kunt ook nog een persoonlijke tekst en wenskaart toevoegen zonder extra kosten. Kortingscodes voor webwinkels zoals Douglas Geldig t/m november..
Read more
Tot en met 31 december 2017 is InterRail te koop met 15 korting. De duurste versie én maand aangesloten reizen kost voor volwassenen nu tijdelijk 537 euro. Met een InterRail Pass heeft een reiziger de vrijheid..
Read more

Zipline scheveningen prijs


zipline scheveningen prijs

fotos mee op een SD kaartje. Een rit voor volwassenen kost 27,50 en kinderen tot 16 jaar kunnen dit avontuur beleven voor 22,50. Vanaf 60 meter hoogte. Ben je onzeker over het weer bel ons dan voordat je richting Scheveningen komt. P style"text-align: left /p p style"text-align: left /p p style"text-align: left /p p style"text-align: left /p p style"text-align: left /p p style"text-align: left /p p style"text-align: left. Het is de meest unieke zipline van Nederland, die over een afstand van 350 meter uit de top van de Bungy Toren, met een snelheid tot 70 km/u langs het reuzenrad, over zee en strand eindigt boven de terrasjes van de Pier. De Zipline op de Pier in Scheveningen; officieel geopend sinds april 2017. Check de website van.

Fotos: Uiteraard kunnen we ook fotos maken van je Zip Ride; met een professionele camera met telelens maken we fotos vanaf het aankomstplatform. De Pier Heroes, beleven, check de website, voor de echte durfal en speedfreaks wordt de Zipline op De Pier geopend! Let op: Of we op een dag kunnen zippen is afhankelijk van het weer. Bovendien is het extra leuk dat je met zn tween tegelijk naar beneden kan, dus ga samen met je geliefde, beste vriend of als (speed)date naar beneden! Bounce en Funpark voor de kleintjes. De gehele attractie is gekeurd door het Europees erkende instituut erca (. Je kunt de Bungy Jump Holland telefonisch bereiken via. Tegen wie ga jij deze zomer de strijd aan? Deze zipline is gespannen van de Bungee Jump op De Pier, naar het bovendek aan het begin van De Pier. Watch Queue, queue _count total loading.

Ons team van ervaren, gecertificeerde instructeurs zorgt voor een veilige en onvergetelijke ervaring. Zo is er ook de enige. Reserveren: Voor de Zipline kan je een reservering maken als je vooraf online je tickets hebt gekocht. Vanaf 1 april (geen grap!) is de Zipline voor het publiek geopend.


Sitemap