Main Page Sitemap

Most popular

Een aanbod waar elke tennisser, trainer, vereniging en tennisliefhebber vrolijk van wordt en wat voldoet aan zijn of haar behoeftes! Verder heeft de knltb tot doel het promoten van de tennissport en het vergroten van de..
Read more
Cadeaus, geverifieerde kortingscode, gratis verzending met een Foot Locker kortingscode cvqb4, pak code, tot. Parkeren bij Schiphol, kort en lang, binnen buiten! Travel parkingservice: een juiste keus! Hulpvaardig bekwaam personeel, kleinschalig, persoonlijke aandacht, zelf parkeren..
Read more

Wanneer korting met weekend ov


wanneer korting met weekend ov

om te weten dat het abonnement niet geldig is op het nachtnet van bussen trams en metros. . Kies dan vr uw heenreis op de NS-kaartautomaat bij de knop 'kies aantal' voor 2 x laden.

Bestellen: hoe werkt het? NS International of bij de NS-kaartautomaat.

Kopen bij én van de verkoopautomaten (niet bij een NS automaat). Het is een abonnement dat u laadt op uw persoonlijke OV-chipkaart. Klik op Alle tarieven om de prijs van uw reis te zien met 40 korting. Meer informatie vind je hieronder. Reisinformatie, reizen met een OV-chipkaart, gaat u samen reizen met iemand met een NS-abonnement (uitgezonderd KidsVrij) of Studentenreisproduct? Je kunt de landelijke reisproducten Altijd Korting, Netabonnement, Sentire en OV Voordeel bij je vervoerder kopen. Studenten week OV-chipkaart vakantie, heb je een weekabonnement, dan kan je niet gratis reizen in de vakantie met je week OV studentenkaart. Op feestdagen reis je met dit abonnement van 04:00 uur in de ochtend tot 04:00 uur de volgende dag gratis. Kies 'Tonen alle producten op kaart'. Met een, altijd Korting abonnement Jaar bent u goedkoper uit, u betaalt dan 175,00 per jaar. Op feestdagen is je week-ov niet geldig, behalve op Goede Vrijdag. Vind een verkoopautomaat bij jou in de buurt.


Sitemap