Main Page Sitemap

Most popular

Zij kunnen bij het zogenaamde 65pluskind-abonnement het hele jaar door gratis én kind t/m twaalf jaar mee naar de dierentuin nemen. Dit abonnement kost 50 euro per jaar; de zeven Keuzedagen kosten in aanvulling daarop 24,50..
Read more
De eerste manier is door eenvoudig te klikken op "bekijk code de code te kopieren en vervolgens te plakken in het winkelwagentje van deze webshop. Dan krijg je met deze kortingscode maar liefst 15 korting bij..
Read more

Iens 20 korting op de rekening


iens 20 korting op de rekening

en Facebook. Hoe vind ik een restaurant bij mij in de buurt? Door heel Nederland zijn restaurants aangesloten bij het iens Festival. Iens, zoek je stad op in de zoekbalk en filter linksonder op de resultatenpagina op iens Festival. Dat is ons doel. Doe je het wel, dan hoeft het niet voor alle tafels. Kritische reacties, ondernemers reageren ook deze nieuwe Iens-actie kritisch op de Facebooksite van Misset Horeca.

Glaskoning kortingscode
Scotch r belle korting
Mobistoxx kortingscode

Door dit soort stomme acties willen de gasten echt niet meer een normale prijs betalen voor een avondje eten, zo luidt een andere reactie. Zo wordt het voor gasten extra aantrekkelijk om een keuken te proberen die al jaren op de bucketlist staat, stelt Iens. Cookies kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op die aansluiten op jouw interesses. Vanaf vandaag reserveer je via iens met 50 korting op je rekening* bij honderden restaurants in Nederland. Arnhem, maastricht, groningen *De 50 korting is alleen geldig bij een reservering via iens, vanaf 26 oktober t/m 30 november, op de betreffende dag en tijd waarop de korting in de online agenda van het restaurant op iens wordt weergegeven, en is niet geldig in combinatie. Community Updates, iENS Aanbiedingen).

Ontvang 50 korting op je rekening bij Iensiens 20 korting op de rekening


Sitemap