Main Page Sitemap

Most popular

Zorg dan dat je voldoende (minimaal 10) saldo op je kaart hebt geladen. Koppelen, als je je gegevens doorgeeft, dan kun je het studentenreisproduct aan je persoonlijke OV-chipkaart koppelen. De kaartlezer herkent je product en controleert..
Read more
Hij was de zoon van een arme, Joodse schoenmaker, een beroep dat van generatie op generatie werd doorgegeven in zijn familie. Remade, als in: opnieuw gemaakt, met een heel nieuwe blik. Koop je outdoorschoenen, ook..
Read more

Senioren kortingsregeling


senioren kortingsregeling

interessante acties. Zij betalen voor de nieuwe woning maximaal 50 netto huur meer dan voor de achter te laten woning. Ouderen met een laag inkomen (zie voorwaarden via de link hieronder) mogen gratis reizen met het OV in Amsterdam. Connexxion Dal Vrij 65, met het Dal Vrij 65 reis je met de bussen van Connexxion in Zeeland, Hoeksche Waard/Goeree Overflakkee en Noord-Holland en met alle bussen van Breng. Bovendien reis je doordeweeks met 40 korting buiten de spits.

Uitleg - WoningNet Regio Utrechtsenioren kortingsregeling

Korting senioren expo veldhoven, Kortingsbon seniorenbeurs veldhoven,

Altijd Korting, het "Altijd Korting" product voor op je persoonlijke OV-chipkaart geeft 20 korting bovenop de geldige leeftijdkorting. Maisonnettes en boven- en benedenwoningen vallen ook binnen de categorie appartementen. De regeling voor voorrang en korting geldt wel. De huurder woont in een eengezinswoning of appartement van 4 kamers of meer. Deze korting wordt automatisch verrekend als je in- en uitcheckt tijdens je reis. Wat kan de Verhuisadviseur Senioren of wooncoach voor mij betekenen? Dit zijn gelijkvloerse woningen waarbij mensen vanaf 65 jaar voorrang hebben. Zij krijgen informatie over geschikte woningen en de mogelijkheden om te zoeken.


Sitemap