Main Page Sitemap

Most popular

Sony FE 400mm f/2.8 GM OSS preview door Jan Vermeer. Met een oppervlakte 650m2 een onwijs ruim assortiment in Antwerpen. Kamera, express is door ruim 2000 klanten beoordeeld met een.3! Niet gevonden wat je zocht? Geldig..
Read more
Laat naam en e-mailadres achter en ontvang een mail wanneer dit artikel goedkoper wordt. Neem dan contact op met onze klantenservice via (ma-vr 9:00 - 17:00). Heb je nog andere vragen? Babywinkel in Woerden, sinds..
Read more

Korting 65 ov


korting 65 ov

je op saldo reist. Als je het product al op je kaart hebt staan, kun je dit bij een balie van je vervoerder om laten zetten. Connexxion Dal Vrij 65, met het Dal Vrij 65 reis je met de bussen van Connexxion in Zeeland, Hoeksche Waard/Goeree Overflakkee en Noord-Holland en met alle bussen van Breng. Daarnaast heeft Syntus af en toe nog andere interessante acties. Ouderen met een laag inkomen (zie voorwaarden via de link hieronder) mogen gratis reizen met het OV in Amsterdam. De gemeente Dordrecht biedt haar inwoners vanaf 65 jaar busvervoer aan binnen Dordrecht. Om met korting te reizen heb je een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Dal Vrij, met Dal Vrij reis je onbeperkt buiten de spits, in het weekend en op feestdagen bij alle Nederlandse treinvervoerders. . GVB, Connexxion EBS: Gratis reizen in Amsterdam.

Korting, hI3200B User Manual Page 65 /korting 65 ov

Laatste update: woensdag 29 augustus 2018 10:30.
Standaard korting bij bus, tram en metro.
Ben je ouder van 65 en reis je met een persoonlijke OV-chipkaart.
Om met korting te reizen heb je een persoonlijke OV-chipkaart nodig.

Korting sea life plopsa
Korting willie.nl

Dan reis je altijd met een korting van. De kaart weet dus dat je recht hebt op leeftijdskorting. Bovendien reis je doordeweeks met 40 korting buiten de spits. Ben je ouder van 65 en reis je met een persoonlijke OV-chipkaart op saldo? Extra kortingen bij OV-bedrijven, er zijn vertaal korting naar nederlands naast deze standaardkortingen een aantal extra producten die voor 65 ers interessant kunnen zijn. RET: Gratis OV voor 65 in Barendracht, Capelle ad IJssel en Rotterdam. De gemeenten Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Barendrecht bieden 65-plussers in 2017 gratis OV aan. Altijd Korting, het "Altijd Korting" product voor op je persoonlijke OV-chipkaart geeft 20 korting bovenop de geldige leeftijdkorting.


Sitemap