Main Page Sitemap

Most popular

Ik kende hem en het programma niet, maar dit doet hij goed :-). Direct van de kweker, de volgende dag al op tafel. Niet geldig in combinatie met. Bekijk kortingscode, cAA9C5O50, voorwaarden Met uw ABN amro..
Read more
Rondom het buitenbad vind je een gezellige ligweide. Er is op het park namelijk van alles te doen. Gratis verzending t/m 31 januari). Ontspanning vind je hier ook. Daarnaast is er ook af en toe..
Read more

Korting musea ing


korting musea ing

De korting wordt berekend over de reguliere toegangsprijs voor volwassenen (18,00) en geldt niet in combinatie met andere acties of voor andere prijscategorien. De ING Erop Uit Voordeelkaart is niet in te wisselen voor geld. Aangekochte tickets via het Erop Uit Voordeelkaart platform mogen niet aan derden worden doorverkocht dan wel op een andere manier op commercile wijze direct of indirect aan derden worden verstrekt. Cultuur is een verbindend element in onze maatschappij en is sinds jaar en dag belangrijk voor de klanten en medewerkers van ING. Vergeet niet je ING betaalpas mee te nemen naar het museum. Wij streven ernaar om kunst en cultuur toegankelijk te maken voor een breed publiek. Koop je ticket nu via /tickets en kies voor de optie ING klanten. De ING Erop Uit Voordeelkaart is geldig t/m 31 december 2018. Voor meer informatie kortingscode dierenspeciaalzaak casper over de levertijd van uw tickets raadpleegt u de desbetreffende aanbieding.

Voor de helft van de prijs naar escher op reis. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid.korting musea ing

In het nieuws: Korting op kunst en cultuur. Korting op kunst en cultuur is er in soorten en maten. ING overal in Nederland maatschappelijke initiatieven.

Organisator van de actie: Touch Consumer Promotions.V., Escudostraat 2, 2991XV Barendrecht. Kunst en cultuur toegankelijk maken voor breed publiek. Aangekochte tickets korting geven airbnb via het Erop Uit Voordeelkaart platform kunnen niet worden gewijzigd en/of geretourneerd. Er geldt een maximum van twee tickets per betaalpas. De ING Erop Uit Voordeelkaart geeft u recht op kortingen oplopend tot maximaal 70 op al uw dagjes uit.korting musea ing

ING, betaalpas 50 korting op de Escher-tentoonstelling in het Fries.
Om dat te vieren krijgen klanten in de maand juni op vertoon van hun betaalpas bij de kassa 10 korting op twee toegangskaarten.
Daarom steunen we een icoon als het Rijksmuseum, een prachtig museum met een mooie historie.
Samen met het Rijksmuseum organiseren we regelmatig.


Sitemap