Main Page Sitemap

Most popular

Kwantum kortingscode geldig. Of kom een keer langs voor een persoonlijk advies in én van onze vele bouwmarkten. Nieuwsgierig welke nieuwe producten we nu weer aan de collectie hebben toegevoegd? Of wil je gewoon je interieur..
Read more
De kortingscode kan je in tegenstelling tot veel andere webwinkels namelijk pas invoeren nadat je bent ingelogd op de website van de. Wees er dus snel bij. Geen bezorgkosten, geniet gedurende een week van een gratis..
Read more

40 korting ns juli augustus


40 korting ns juli augustus

het vaste traject) geven ook in juli en augustus alleen 40 korting tijdens de Daluren (9.00 -.00 uur.30 -.30 uur) en in het weekend de hele dag. Je kunt eenvoudig profiteren van de acties die er beschikbaar zijn bij NS, wij zorgen voor een pagina met een button waarop je alleen maar hoeft te klikken. Dat is ook het geval voor Samenreiskorting* en een Jaartrajectkaart buiten het vaste traject. Mag ik in de zomer nog steeds met korting reizen voor.00u? In ieder geval met de ouderwetse voordeelurenkaart (die helaas niet meer nieuw aan te schaffen is) heb je in juli en augustus ook 40 korting als je treinreis bij de NS al voor 9 uur s ochtends. Bij een, voordeelurenabonnement geldt korting tijdens de Voordeeluren (9:00 - 4:00) en daarnaast de hele dag niet alleen op NS Feestdagen en in het weekend, maar ook heel juli en augustus, op de vrijdag na Hemelvaart en tussen Kerst en Oud Nieuw. Je kunt nagaan hoeveel saldo je nog hebt en wat de verschillende reizen hebben gekost, of van welke producten je op dit moment gebruik maakt. Icon, beste antwoord door Pe_pe, 14:49, voor een Voordeelurenabonnement is het antwoord:. Handige reisinformatie bij NS en klantenservice.

Wanneer u op maandag t/m vrijdag.30 uur incheckt, dan reist u ook met 40 korting.
Ook kunt u gebruik maken van deze voordelen.
Voor een Voordeelurenabonnement is het antwoord:.
De nieuwe abonnementen (Dal Voordeel, Dal Vrij, Altijd Voordeel en Traject Vrij buiten het vaste traject) geven ook in juli en augustus alleen 40 korting tijdens de Daluren (9.00 -.00 uur.30 -.30 uur) en in het weekend de hele dag.
NS komt langstudeerders en afgestudeerden tegemoet door hen gratis een Dal Voordeel abonnement aan te bieden.

In juli en augustus krijg je met een Heb ik korting voor.00u in juli en augustus? NS kortingscode: 40 korting in november 2018

Zij kunnen je helpen een keuze te maken uit de korting ns met cjp pas verschillende producten, of je bijvoorbeeld op weg helpen wanneer je op zoek bent naar spullen die je helaas vergeten bent toen je de trein uitstapte. Met al onze andere abonnementen reis je ook in deze maanden alleen in de daluren met korting. Je zorgt er op die manier bijvoorbeeld voor dat je een OV chipkaart kunt koppelen, bijvoorbeeld om je tegoed in de gaten te houden. Je betaalt op die manier een scherpe prijs voor de diverse reizen bij de NS, zowel naar binnenlandse als buitenlandse bestemmingen of de specifieke attracties waar je naartoe wilt reizen. Wil je voordelig een dagje op pad met de trein, of wil je wellicht naar het buitenland voor een stedentrip? Dit alles tenzij NS minstens drie maanden voor uw reisdatum op /voorwaarden andere dagen aangeeft." Bij al deze abonnementen bepaalt het moment van inchecken of het kortingstarief voor de hele reis van kracht. OV-chipkaart, je dient daar gebruik van te maken op het moment dat je met de trein een reis maakt.

20 euro korting ticketmaster
Zorgverzekering per jaar betalen korting


Sitemap