Main Page Sitemap

Most popular

Natürlich kann ein schönes Bild auch das eigentliche Präsent selbst sein. De onderwerpen van de blogs zijn zeer uitlopend. Dan wil je uiteraard jouw online aankoop voor de scherpste prijs aanschaffen. Onze dagelijkse taak is het..
Read more
Delen van persoonsgegevens met derden 3rd Millennium BV verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een..
Read more

Korting carre 2017


korting carre 2017

6 januari zijn te koop tot kortingskaartjes eurodisney 5 januari 12:00 uur en tickets voor 7 januari zijn te koop tot 6 januari 12:00 uur. Ook nu zal dit Wereldkerstcircus met uitsluitend wereldnummers haar naam waar maken. En dit jaar staan er meer artiesten in de piste van het. Zijn rentree ter gelegenheid van zijn 70e verjaardag.

Let op: We hebben alleen nog tickets voor 6 en 7 januari in de verkoop. Kenmerken van Wereldkerstcircus Carre, gezin met kinderen (0-6 Gezin met kinderen (7 -14 Jongeren (15 - 21 Groep volwassenen, Familie (jong en oud Theater-/muziekfestivals, Circus. Het 33ste Wereldkerstcircus belooft weer het familiefeest van het jaar te worden met een programma vol spanning, schoonheid en sensatie, waarin de absolute wereldtop van 21 december t/m 7 januari verenigd is in Carré. Clowns vormen altijd de ziel van ons Wereldkerstcircus. De korting geldt op de dag zelf, vanaf 12:00 en is niet toepasbaar op uitverkochte evenementen en muziek-concerten. Het is én van de mooiste Kersttradities in ons land. Wereldkerstcircus, carre, gezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)Groep volwassenenFamilie (jong en (8 beoordelingen filter beoordelingen op: Toon alle beoordelingen). Het Wereldkerstcircus presenteerde vele klassieke clowns, in deze editie kan men genieten van een moderne clown, die de klassieke tradities van het clownsvak vertaald heeft korting novashops naar deze tijd. Deze act werd. Nergens is circus mooier dan.


Sitemap