Main Page Sitemap

Most popular

December 2018, meld je aan voor de Divoza nieuwsbrief en ontvang alle kortingen. Registrieren zweiwege-Kurz-Codes (zum Senden und Empfangen land. Pak deze codeu1bb, geldig op én artikel naar keuze. Pak deze korting, januari 2019 60 korting..
Read more
Momenteel zijn er bij ons helaas geen aanbiedingen of kortingen bekend voor een dagje klimmen en klauteren in Fun Forest Amsterdam. Sup staat voor stand up paddling en doe je met een peddel staand op een..
Read more

Korting carre 2017


korting carre 2017

6 januari zijn te koop tot kortingskaartjes eurodisney 5 januari 12:00 uur en tickets voor 7 januari zijn te koop tot 6 januari 12:00 uur. Ook nu zal dit Wereldkerstcircus met uitsluitend wereldnummers haar naam waar maken. En dit jaar staan er meer artiesten in de piste van het. Zijn rentree ter gelegenheid van zijn 70e verjaardag.

Let op: We hebben alleen nog tickets voor 6 en 7 januari in de verkoop. Kenmerken van Wereldkerstcircus Carre, gezin met kinderen (0-6 Gezin met kinderen (7 -14 Jongeren (15 - 21 Groep volwassenen, Familie (jong en oud Theater-/muziekfestivals, Circus. Het 33ste Wereldkerstcircus belooft weer het familiefeest van het jaar te worden met een programma vol spanning, schoonheid en sensatie, waarin de absolute wereldtop van 21 december t/m 7 januari verenigd is in Carré. Clowns vormen altijd de ziel van ons Wereldkerstcircus. De korting geldt op de dag zelf, vanaf 12:00 en is niet toepasbaar op uitverkochte evenementen en muziek-concerten. Het is én van de mooiste Kersttradities in ons land. Wereldkerstcircus, carre, gezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)Groep volwassenenFamilie (jong en (8 beoordelingen filter beoordelingen op: Toon alle beoordelingen). Het Wereldkerstcircus presenteerde vele klassieke clowns, in deze editie kan men genieten van een moderne clown, die de klassieke tradities van het clownsvak vertaald heeft korting novashops naar deze tijd. Deze act werd. Nergens is circus mooier dan.


Sitemap