Main Page Sitemap

Most popular

Boek nu en reis december, januari en februari 2019 voor 20 met de trein naar Antwerpen. Info Bestel, efteling met korting: Hoe werkt het? Het is dan ook alleen geldig in combinatie met een geldig identiteitsbewijs...
Read more
Abonneer je om een overzicht van de heetste deals per dag te ontvangen. Dan wil je uiteraard jouw online aankoop voor de scherpste prijs aanschaffen. Ook hiervoor geldt dat jij de website goed in de gaten..
Read more

Openingstijden sauna heuvelrug veenendaal


openingstijden sauna heuvelrug veenendaal

en om interactie via social media mogelijk te maken. Ik vind het altijd mooi als de verwachtingen laag zijn bij binnenkomst en je daarna zeer tevreden de deur uitgaat. Opgietingen, grote kelo sauna. Elke dag nieuwe saunakortingen een aanbiedingen. Openingstijden dagelijks11.00 -.30 uur, keuken:.00 -.00u (zondag tot 22:00u) damesdag: Elke 1e dinsdag van de maand tot.00u uitsluitend toegang voor dames, behalve tijdens de landelijke vakantieweken. Ook geen richting bordjes of plattegrond.

Openingstijden sauna heuvelrug veenendaal
openingstijden sauna heuvelrug veenendaal

Sauna suomi openingstijden, Sauna peize openingstijden,

Toch blijft dit onze favoriet. In het begin is het even zoeken, maar het kruipdoor/sluipdoor gebouw met beneden allerlei ruimtes en boven restaurant, relaxruimtes, zwem- en dompelbad, maken het een hele leuke sauna. Tov andere bekende suana's is deze niet zo groot, wel zijn alle faciliteiten op sauna gebied aanwezig naast een goede keuken. Dan voorkomt u teleurstellingen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van en we houden je op de hoogte! Waardering van reizigers, uitstekend6, heel goed4, gemiddeld0. Beoordeeld op 27 augustus 2018, goed schoon en dicht bij huis. Wat een zeer groot nadeel is, zijn de vele rokers. Keuken en restaurant tot 23:00u, dagelijks staat ons team van Chefs voor u klaar van.00 tot.00 uur (zondagen tot.00u). Ruim 40 jaar 'Garantie op gezellige ontspanning' aan de bosrand van natuurgebied de 'Utrechtse Heuvelrug met een heerlijk huiselijke sfeer van ultieme gezelligheid in een natuurlijke omgeving.

Sauna Beauty Wellness de Heuvelrug
Openingstijden - Sauna Beauty Wellness
Openingstijden van Sauna De Heuvelrug.v
Beauty Wellness Sauna De Heuvelrug


Sitemap