Main Page Sitemap

Most popular

Defensie, het Ministerie van Defensie heeft de regeling ziektekostenverzekering militairen ingevoerd na overleg in het Sector Overleg Defensie. Die leden-verzekerden staan dan ook centraal, niet het streven naar winst. Vergelijkbare winkels Klik direct op én van..
Read more
Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Gratis naar Plopsa Indoor Hasselt, via kun je nu een Plopsa..
Read more

Korting duinrell met tikibad


korting duinrell met tikibad

je aan het grote glij-avontuur begint. Dat kan met. Tijdens de afdaling krijg je allemaal verschillende lichteffecten te zien! Stap dan in de X-Stream!

Wel kun je via de anwb kaartjes voor het Tikibad kopen. Tickets zijn geldig van 30 maart t/m Duinrell veiling, regelmatig kun je via Vakantieveilingen of Ticketveiling meebieden op kaartjes voor Duinrell. . Stap in een rubber bootje en je glij-avontuur kan beginnen! Jumbo kaarten Duinrell met korting, ook supermarktketen Jumbo doet vaak mee aan spaaracties voor korting op kaarten voor Duinrell. Je kan alleen of met z'n tween in het rubberbootje. Dit zwembad in Wassenaar is zo'n beetje hét ultieme zwembad, zeker voor de waterliefhebbers die dol zijn op glibberen en glijden.

Tikibad in de avond korting mediamarkt btw vrije dagen (na sluitingstijd attractiepark 16,50 euro. Het gebouw ziet er aan de buitenkant al indrukwekkend uit, met al die lange glijbanen die om elkaar heen krioelen. Ideaal op een warme zomerdag! Stap dan op het station over op bus 444 of bus 44 naar Park Duinrell. Lekker voordelig een dagje naar Duinrell? 5 glijbanen die je uitgeprobeerd moet hebben!korting duinrell met tikibad

Dit is goedkoper dan het kopen van een dagkaart voor het attractiepark en het Tikibad.
Bespaar tot ruim 10 euro per persoon.
Zo is Duinrell met korting mogelijk via Tripper.
Alle opties op een rij.
Supermarkt Lidl heeft met enige regelmaat goede acties voor korting op Duinrell tickets.


Sitemap